L'Ajuntament de Canals, des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica i en col·laboració amb el Centre de Turisme de València, ha organitzat un curs gratuït denominat "PERNIL: TALL I SERVEI".

El curs es realitzarà el dia 27 de novembre de 2017 en el Restaurant Marisqueria Lorente de Canals, de 9:00 a 13:00 hores.

La data màxima d'inscripció és el dia 22 de novembre i es realitza en el Departament ADL de l'Ajuntament de Canals o a través de l'APP per a dispositius electrònics de Centres de Turisme .

La documentació que s'ha d'aportar és una fotocòpia del DNI i una acreditació d'estar en actiu (última nòmina, contracte de treball o últim rebut d'autònoms).

Aquest curs va dirigit a caps de sala, someliers, cambrers, ajudants i altre pesonal d'hostaleria i restauració en actiu i/o fixos discontinus en empreses del sector turístic (empreses d'hostaleria i restauració).

L'objectiu d'aquest curs és millorar el nivell de qualificació professional del col·lectiu de treballadors d'hostaleria i restauració.

Els continguts del curs són:
1) Conèixer les diferents denominacions d'orige de la geografia espanyola.

2) Característiques i propietats de cadascuna de les denominacions d'origen.

3) Tall de pernil: utensilis i tipus de tall.

4) Desosse i parts del pernil.

5) Tècniques de tall.

6) Pràctica de tall de pernil.


Per a qualsevol dubte, cridar al telèfon 962240126, extensió 149, o enviar un correu electrònic a info.adl@canals.es.