L'Ajuntament de Canals, des de la Regidoria de Promoció Socieconòmica i en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València, ha organitzat un curs gratuït, en el marc del PICE, anomenat “Activitats Auxiliars de Comerç. Shopper Marketing & Retail” amb l´objectiu de millorar l´empleabilitat dels joves i proporcionar-los les eines i coneixements necessaris que els permeta realitzar amb professionalitat aquelles activitats pròpies d'un auxiliar de comerç: reposició i condicionament del punt de venda, atenció i informació protocolaritzada i estructurada al client, activitats de caixa, preparació de comandes, etc.
Aquest curs inclou la formació en Empleabilitat i habilitats socials, i Eines Social Mitjana per a la cerca d'ocupació, que el seu objectiu és facilitar els coneixements i recursos necessaris per a realitzar una cerca d'ocupació més efectiva i acostar-se a les empreses amb confiança. 

La titulació que s'obtindrà serà un diploma acreditatiu (sempre que hi haja una assistència mínima del 75% de les hores totals del curs), i el Carnet de Manipulador d'Aliments de comerç i al·lergògens.

Requisits:

- Menors de 30 anys.
- En situació d´atur.
- No estudiant.
- Inscrit a la Garantia Juvenil.

- PERIODE LECTIU: Del 17 d’octubre de 2017, fins el 06 de novembre de 2017.
- HORARI: 9:00 – 14:00 hores.

- LLOC: Centre Jove (Canals).
- TERMINI DE SOL·LICITUDS: fins el 22 de setembre de 2017, a les 14 hores.

INSCRIPCIONS