A l'encontre, que es durà a terme en la Casa de Cultura "Ca Don José", el director de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, explicarà als edils i tècnics de joventut assistents de les comarques centrals en què consisteix la llei 15/2017 i com afectarà els Ajuntaments.

La nova legislació, aprovada el passat novembre, estipula per primera vegada competències en matèria de joventut. Aquesta inclou subvencions per un total de 1.000.000€ en l'any 2018 i defineix els criteris a seguir a l'hora d'adjudicar-les.

La pròxima reunió a Canals ve donada després que al passat febrer l'IVAJ organitzara una reunió d'aquestes característiques a València, on Ricardo Requena, alcalde i regidor de Joventut, va oferir personalment al director de l'IVAJ que el nostre poble fora la seu per a un nou encontre similar, però en aquest cas, dirigida a la situació de les comarques centrals de la comunitat. Per aquesta raó, a la reunió de l'11 d'abril, on estaran presents representants de l'àmbit de Joventut de La Costera i La Canal de Navarrés, es posaran en comú les experiències dels diferents municipis d'aquestes comarques.